stand

Na de degradatie vorig veldseizoen trad Putse met een sterk gewijzigd achttal aan in deze seizoensopening.

Die begon veelbelovend want geelblauw vond vlot de korf en bouwde na 20 minuten een 7-1 voorsprong op.
De bezoekers trachtten wel aan dat verschil te knagen maar halfweg werd het 12-4.
Nog een kwartier ging Putse op zijn elan door na de rust, 16-7. Vanaf dan werd stoom afgeblazen en
kreeg Riviera meer ruimte. Met gelukte schoten herleidden zij hun achterstand tot 19-14 maar de Putse zege kwam niet in gevaar.

Scoorden: Kenneth Goovaerts 6 keer. Michiel Smet, Jill Bellekens en Axel Van Genechten 3 keer.
Senne Op de Beeck 2 keer. Een korf werd er gescoord door Lene Dewaerheid, Diete Hendrickx, Nele Risch en Verdi Vanreusel.