Verslagen kan je hier lezen

Kwik U17 A - Putse U17 A
17/9/2023 EINSTAND 13-19

Vorige zondag speelden we op Kwik. We startten sterk aan de wedstrijd en we konden op een 0-4  voorsprong komen, met een afwerkingspercentage van 100%. Maar Kwik liet zich niet doen en kwam terug op 4-4. Opnieuw maakten we een 4 puntenkloof tot 4-8. Daarna werd er om de beurt gescoord en dit leverde een 9-13 ruststand op.
In de tweede helft bleef de vierpuntenkloof lang behouden maar op het einde liepen we toch verder uit tot een 13-19 eindstand.

Onze heren hadden wat pech met hun shot dat meerdere keren eruit draaide maar de  dames vonden deze wedstrijd zeer vlot de korf met dank aan de assists en de sterke rebounds van de heren.
Scoorden voor Putse : Ida 5, Esther 4, Fleur 3, Roos 2, Kobe 2, Jorn 2 en Anika 1.

Verslag: Anika

Putse U15 B - ASKC U15 B
17/9/2023 EINSTAND 12-6

Zondag 17 september thuis tegen ASKCb. We zijn gewonnen met 12-6.
Inlopers verdedigen ging niet zo goed. Uitwerken ging al beter maar nog niet 100 % goed.
We moeten ook nog werken op shot want de helft was er naast. Maar de andere helft was er in !!!!
Onze rebound ging ook al beter. En de inzet was ook heel goed.

Verslag: Marthe