De bezoekers uit Berchem waren niet van plan om zich te laten afslachten door Putse.
Dat uitte zich door hard en fel op te zitten waardoor er weinig kansen te noteren vielen. Alleen een reeks strafworpen, vooral in het voordeelvan Minerva brachten leven in de brouwerij.. Gevolg was dat de score gelijk opliep tijdens het eerste halfuur.
Met de rust in zicht slaagde geelblauw erin een tweepuntenkloof op het bord te zetten, 10-8.

De tweede helft begon beter met 3 korven op rij en 13-8 op het bord. De bezoekers reageerden nog wel met 2 korven. Putse hield het hoofd koel en hield de puntjes thuis. Met 10 op 10 blijft de leiding in de reeks stevig in Putse handen. Volgende zondag komt Vobako Lichtaart op bezoek.

4 korven werden gescoord door Michiel Smet en Tijs Geens. Wout Van Elsacker en Axel Van Genechten scoorden 3 keer, Diete Hendrickx 2 keer en Jill Bellekens 1 keer.