Putse dat gepromoveerd is naar de Topleague moest al direct een uitwedstrijd spelen tegen een titelkandidaat Boeckenberg. Boeckenberg begon het sterkst en kwam 2-0 voor. Putse klampte nog even aan tot 3-2. Maar voor de rust bleek Bloeckenberg al een maatje te groot. Het liep uit tot 13-4 met de rust.

Putse kwam als laatste uit de kleedkamers en begon volle moed aan de tweede helft. Putse kon in de eerste 10 minuten zelfs 1 doelpunt meer scoren dan Boeckenberg dat leidde naar een stand van 17-9. Maar toen was Boeckenberg weer aan zet en liep verder uit. De score in de tweede helft was 12-10. De tweede helft was voor Putse een stuk beter. Maar de einduitslag 25-14 was wel zeer duidelijk.

Scoorden voor Putse: Michiel Smet scoorde 4 keer, Jill Bellekens, Diete Hendrickx, Nele Risch en Regis De Preter scoorden elk 2 keer, tenslotte scoorde Arne Beeck en Robbe Op de Beeck elk 1 keer.

Verslag: Johan T