Putse 1 A - Floriant A 10 - 22

Verslagen

Temse U19 B - Putse U19 A
14/09/2024 EINDSTAND 8-19

Op zaterdag 16 september 2024 stond de spannende wedstrijd tussen Putse u19a en Temse u19b op het programma.

Putse begon sterk, scoorde van afstand 2x na elkaar. Dit liep uit naar 1-5 voor Putse, door het sterke verdedigings werk. Maar Temse lieten hun hoofden niet zakken en kwamen al snel terug, het staat op dat moment 5-7. Putse heeft dan door dat ze terug een tandje moeten bij steken. Zo is de ruststand 6-9 in het voordeel van Putse.

Aan de kant van Putse komen er veel wissels. De eerste goal van de 2de helft wordt gemaakt door Nils. Je ziet dat Putse veel sterker is teruggekomen uit de kleedkamer. Temse weet niet goed hoe ze hierop moeten reageren, ze kunnen maar 2 goals in de 2de helft maken. Terwijl dat Putse er 10 kon maken. Eindstand was 8-19. Hopelijk kunnen we deze winsten doortrekken tot aan het einde van de voorrondes.

Scoorden voor Putse: Roos (5x), Jorn en Noah (3x), Fleur en Simon (2x), Tomas, Nils, Juno en Lotte (1x).

Verslag: Ida

Vobako U19 A - Putse U19 B
15/09/2024
EINDSTAND 30-5

We begonnen eraan met goeie moed ook al wisten we dat het een sterke tegenstander ging zijn. Na nog geen 2 min hadden we al direct een goal tegen en de aanval daarna nog 1. Hiermee was al meteen duidelijk hoe goed de tegenpartij was. We kregen zo over heel de 1ste helft 20 goals tegen en maakten we er maar zelf slechts 3. Sommige spelers lieten te snel hun hoofd hangen waardoor we ook veel domme fouten hebben gemaakt en de tegenstanders makkelijke kansen hebben gegeven.

De 2de helft was de verdediging al veel beter maar bleef het moeilijk in de aanval. De vermoeidheid hakte erin bij vele van onze spelers. Hierdoor maakten wij in de 2de helft maar 2 goals. In de verdediging hebben we er nog 10 tegen gekregen wat al stukken beter was dan de eerste helft . We hadden daar nog meer kunnen uit halen door meer energie te sparen tijdens het uitwerken. Dit ging vaak niet goed door de lengte van de tegenstanders en door het te snel willen met de bal in het andere vak krijgen. Verder is er niets meer over te zeggen buiten dat we volgende week zeker moeten kunnen winnen en we het beste van ons zelf moeten blijven geven!!! Zoals Jan na de matcht al zei: ‘Het was tenminste toch goe weer.’

Verslag: Emiel