Het wedstrijdbegin liet niet vermoeden dat Putse zijn eerste zege zou behalen. De thuisploeg startte sterk en liet na een kwartier een 6-2 voorsprong optekenen. Maar vanaf dan begon Putse zich beter te organiseren en het scoren van Kwik viel stil. En de Puttenaars vonden meer en meer de korf. Gevolg, tien minuten verder stond het 7-7 en was alles te herdoen. De geelblauwen gingen op hun elan verder en Kwik moest toezien hoe de stand opliep naar 9-14 bij de rust.

Men verwachtte een reactie van de thuisploeg na de thee maar die kwam er niet. Integendeel, een gemotiveerd Puts team hield de teugels strak, bleef scoren wijl Kwik al zijn kansen de nek omwrong. Na 25 minuten liep de stand op naar 12-22 en wist Putse zich reeds zeker van een oververdiende en broodnodige zege. Zondag komt Meeuwen en moet opnieuw gewonnen worden, kom Putse steunen!

Arne Beeck, Regis De Preter, Robbe Op de Beeck scoorden 4 keer. Bo Lemmens en Michiel Smet 3 keer, Rani Asselberghs en Nele Risch 2 keer. Tenslotte Diete Hendrickx, Lene Dewaerheid en Jolien Verschaeve 1 keer.

Verslag: Jos V.