Deze wedstrijd tussen twee degradatiekandidaten verliep met weinig mooi spel en fel verdedigen. Lag het aan het frisse weer of onkunde, de korf werd zelden gevonden in de eerste helft. Wel was er Puts overwicht en de score in eigen voordeel. Meeuwen reageerde wel telkens op de Putse voorsprong maar met de rust stond er 4-3 op het bord.

Weinig verandering in de herneming. Putse scoorde wel eerst maar de bezoekers effenden steeds. Via 6-4 ging het naar 8-8 na een klein halfuur en kondigde het einde zich spannend aan. Geelblauw hield echter het hoofd koel en in de laatste 5 minuten stelden zij met 3 korven op rij de zege veil.

Topschutter werd Arne Beeck met 4 korven. Rani Asselberghs, Regis De Preter en Michiel Smet scoorden 2 keer, Wout Van Elsacker 1 keer.

Verslag: Jos V.