Een bezoek aan AKC in het Rivierenhof is meestal geen pretje maar Putse iiet zich niet intimideren. De thuisploeg opende wel de score maar geelblauw reageerde en na een kwartier stond er 4-4 op het scorebord. Nog 10 minuten hield Putse stand maar moest dan toezien hoe AKC de stand op 10-7 bracht bij de rust.

In de tweede helft zette Geelblauw de thuisploeg onder druk. Niet alleen de achterstand werd weggewerkt maar na 30 minuten namen zij de leiding met 11-12. De zege wenkte maar een paar ongelukkige tussenkomsten leverde AKC twee strafworpen op en zo miste Putse de o zo broodnodige punten. Zondag thuis beter?

Wout Van Elsacker scoorde 4 korven. Michiel Smet 3. Arne Beeck en Regis De Preter elk 2 en tenslotte nog Jill Bellekens.

Verslag: Jos V.