Welkom op de website van de Putse Korfbalclub.

Neerlandia - Putse: 8-19

De nog in degradatiegevaar verkerende thuisploeg opende snel de score en na vijf minuten was het reeds 2-0. Maar dan al was hun liedje uitgezongen. Putse beende bij en liep dan gezapig uit naar 2-9. Tegen de rust aan konden de gastheren toch een paar keer tegenscoren, 4-10. Hierna deden de Gentenaars nog even mee maar Putse bedreigen was er niet bij. Via een 7-15 tussenstand kon geelblauw rustig korfballen naar een ruime 8-19 zege. Nog beter nieuws volgde toen bleek dat de eerste achtervolger en volgende tegenstander Hoboken, de puntjes liet liggen en Putse met 4 punten voorsprong en nog 3 wedstrijden te gaan kortbij de titel is in tweede klasse. Robin Thierie scoorde 5 keer en Seppe Geens 4 keer.Leen Gielis en Régis De Preter vonden 3 keer de weg naar de korf. Stijn Wouters maakte 2 korven en Mindy Weuts en Kelly Naveld eentje.

 

Afscheid van Cecile

Putse Korfbalclub meldt met droefheid het overlijden van Cecile Van den Broeck, voor velen Cecileke genoemd.  Cecile staat aan de wieg van Putse Korfbalclub als medestichtster.  Zij is eveneens onze trouwste supportster en draagt Putse Korfbalclub en ook het 'Korfbal' in hart en nieren.  Wij zullen Cecileke zeer erg missen.

Wij bieden Leo, David en Kim, Sofie, Roel, Bas, Lola en naaste familie ons oprecht medeleven aan.  Veel sterkte gewenst in deze moeilijke tijd.

Laatst aangepast (donderdag, 20 maart 2014 17:02)

 

Scholieren: Putse - Kwik 9-10

Deze wedstrijd kondigde zich spannend aan. En dat werd het. In de eerste helft nam Putse het heft wel in handen maar tot een riante voorsprong kwam het niet. Wel opende de scholieren de score maar Kwik kon telkens anticiperen. Gevolg na een kwartier een 3-3 tussenstand. Tegen de rust aan werd het even 6-4 maar Kwik counterde en men ging rusten bij 6-5. Na de herneming ging Kwik over onze geelblauwen naar 6-7. Putse begon het dan moeilijk te krijgen want de felle inzet kon niet meer op tegen een schotvaardiger Kwik. Die liepen uit naar 7-10 na 20 minuten. Maar in de laatste minuten kwam er nog een wanhoopsoffensief van Putse, het werd toch weer spannend met een 9-10 stand moesten onze jongens en meisjes in de nederlaag berusten. Het was toch nog een mooie afsluiter voor onze jeugdploegen in de zaalcompetities. Fien Polleunis en Axel Van Genechten scoorden 4 keer, Amber Engels 1 keer.

 

Cadetten: Putse - AKC 2-12

Na een uitputtende halve finale op zaterdag moesten onze kadetjes het opnemen tegen een sterk en volwassen AKC. Tijdens de eerste helft konden zij de schade nog enigszins beperken. In de aanvangsminuten liep AKC wel uit naar 0-3 maar Putse kon toch nog tegenscoren. De laatste minuut van de eerste helft werd de 1-4 op het bord gezet. In de tweede helft kwamen onze geelblauwen er niet meer aan te pas. Gaandeweg liep AKC verder uit tot op het laatste Putse nog kon tegenscoren. Korven van Jill Bellekens en Senne Op de Beeck. Met de finaleplaats konden de kadetten toch een mooi zaalseizoen afsluiten.

 

Onthaalbrochure 2013-2014

 Beste Putse korfballers, ouders,sympatisanten,nieuwsgierigen naar Putse korfbal club,

Het is weer zover. De onthaalbrochure is vernieuwd naar seizoen 2013-2014.
Wie traint er wie, waar en wanneer, mogelijke kortingen op het lidgeld, veel gestelde vragen zijn maar een aantal items die er in terug te vinden zijn.
Dus je vindt er al wat er vorig jaar instond terug samen met enkel boeiende nieuwe zaken.
Zo werken we dit jaar met een jeugdcoördinator. Hoe we dit willen invullen en wat de doelstellingen zijn vind je er in terug.
Sinds dit seizoen hebben we ook recreanten op onze velden rond lopen. Je vindt ook hierover meer informatie terug.

Kortom : al wat je moet en wilt weten over onze sportvereniging vind je er in terug.

Log in en download ze.
Je gaat er zeker in terug vinden wat je zoekt.

Veel leesplezier,
Het dagelijks bestuur en het jeugdcomité.
 
Kalender Putse KC
Augustus 2020
M D W D V Z Z
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
Activiteiten
Geen evenementen
Sponsors
Banner