Cadetten

A-ploeg:

Agenda van de cadetten

Finale Cadetten | Putse - AKC: 0-6

Tegen het de hele competitie overheersend AKC hadden de Putse cadetten ook in de finale geen verhaal. Al liet de uitslag vermoeden dat het een walk-over was voor de Antwerpenaars was dat niet helemaal waar. Putse verdedigde zich hardnekkig waardoor er bij de rust een magere 0-2 op het bord stond. In de tweede helft ging het sneller en AKC liep verder uit. De Putse aanval kreeg ditmaal meer kansen maar scoren lukte niet en de kampioenstitel ging mee naar Antwerpen. Toch mogen de cadetten met opgeheven hoofd terugblikken op een mooi seizoen.

Cadetten: Putse - AKC 2-12

Na een uitputtende halve finale op zaterdag moesten onze kadetjes het opnemen tegen een sterk en volwassen AKC. Tijdens de eerste helft konden zij de schade nog enigszins beperken. In de aanvangsminuten liep AKC wel uit naar 0-3 maar Putse kon toch nog tegenscoren. De laatste minuut van de eerste helft werd de 1-4 op het bord gezet. In de tweede helft kwamen onze geelblauwen er niet meer aan te pas. Gaandeweg liep AKC verder uit tot op het laatste Putse nog kon tegenscoren. Korven van Jill Bellekens en Senne Op de Beeck. Met de finaleplaats konden de kadetten toch een mooi zaalseizoen afsluiten.

Cadetten: Finale AKC-Putse 4-5

Voor een massa Putse supporters was het zondagnamiddag heel andere koek tegen AKC dat in de reguliere competitie eerste was geeindigd. Weer opende de tegenstander de score in het wedstrijdbegin maar Putse effende onmiddellijk. Een snel spelend geelblauw cadettenteam gaf de tegenstander nog weinig kans in de eerste helft en bij de rust stond het 4-2 in het Putse voordeel. Na de spelhervatting scoorde AKC al snel maar dan verwaterde het spel. De spanning bereikte een hoogtepunt maar via een strafworp liep Putse terug 2 korven uit. De late tegentreffer van AKC veranderde niets aan een Putse zege. Ditmaal scoorde Axel Van Genechten 2 keer, Fien Polleunis, Siebe Van Gossum en Sander Smet 1 keer.

Jos V.

AKC begint het best aan de wedstrijd. Ze komen dadelijk 1-0 voor. Maar Putse neemt over en nog voor de eerste tien minuten rond zijn ze 1-3 voor. Na een mooi uitgespelde aanval kan AKC tot 2-3 terug komen. Putse mist een strafworp voor 2-4. Bij een volgende poging is het wel raak . Putse komt dus 2-4 voor. Zo gaan we ook rusten .
Het begin van de tweede helft is weer voor AKC. Ze komen tot 3-4 terug. Putse kan even niet in zijn spel komen. Beide ploegen hebben nu een moeilijke periode. De passen lukken niet zo best en aanvallend stokt het een beetje. Er komen nog weinig uitgespeelde kansen. Tot Putse op strafworp terug twee doelpunten voor komt. Er zijn nog acht minuten te spelen. De laatste minuten doet AKC nog verwoede pogingen om tot de aansluitingstreffer te komen. Maar Putse staat zeer sterk te verdedigen. Vlak voor het einde kan AKC nog op strafworp tot 4-5 terug komen. Het zijn nog spannende slotseconden, maar Putse wordt cadetten kampioen.

Bron: www.topkorfballeague.be

alt alt alt alt

Foto's: www.actiefotografie.be

Laatst aangepast (maandag, 14 maart 2011 19:28)

Cadetten: Kruisfinale Putse-Temse 5-1

Vroeg in de wedstrijd opende Temse de score via een strafworp, naderhand bleek dat hun enige korf. Putse antwoordde vlug met 2 doelpunten, maar daar bleef het voorlopig bij zodat het bij de rust 2-1 stond. In de tweede helft hielden de Putse cadetten de wedstrijd in handen en de stand liep op naar 5-1. Fien Polleunis scoorde 2 keer, Axel Van Genechten, Amber Engels en Sander Smet 1 keer

Jos V.

Putse heeft zich vrij eenvoudig kunnen plaatsen voor de cadettenfinale op zondag tegen AKC. Ondanks een overvloed aan goede wil werd er weinig gescoord. Na 6 minuten kwam Temse 0-1 voor. Maar daar bleef het voor hen bij. Putse nam over en kon stelselmatig de score opdrijven tot 5-1. De laatste 5 minuten legden beide ploegen zich bij de situatie neer en mochten de reservespelers nog even opdraven.
Putse en AKC ontmoeten elkaar morgen 14:00 in de finale om de landstitel bij de cadetten.

(Bron: www.zaalkorfbalfinales2011.be)

Laatst aangepast (maandag, 14 maart 2011 19:25)

Kalender Cadetten
M D W D V Z Z