In Lichtaart moest Putse nog vol aan de bak om zijn titelkansen vrij te stellen na twee nederlagen op rij. En zij begonnen met overtuiging, openden de score en na een kwartier stond er 2-6 op het bord. Maar de thuisploeg reageerde na 3-8 en begonnen een inhaalrace. Naar de rust toe werd het even spannend want het verschil werd herleid tot 8-9. In de laatste seconden scoorde Putse nog.

Met een 8-10 stand werd de tweede helft aangevat en Geelblauw drukte 5 minuten zwaar door waardoor het verschil terug opliep tot 9-14. Even nog reageerde Vobako maar plooide snel.. Na 20 minuten 11-17 en Putse korfbalde rustig naar een 12-22 zege en ligt de titel en promotie voor het grijpen.

Topschutter was Arne Beeck met 7 stuks, gevolgd door Diete Hendrickx en Axel Van Genechten met 4. Verder scoorde Michiel Smet 3 keer, Nele Risch 2 keer, Tijs Geens en Robbe Op de Beeck 1 keer.

Dankzij deze overwinning is Putse zeker van de eerste plaats en de promotie naar Topleague.