Met een fel gewijzigde opstelling gaf Putse partij aan Minerva, een stug team en altijd moeilijk voor de Puttenaars. Aanvankelijk ging de wedstrijd gelijk op maar na tien minuten nam de thuisploeg het heft in handen en kreeg Putse het moeilijk. Van 5-3 ging het naar 6-6 maar dan liep Minerva scherp schietend uit naar 9-6 en Putse moest achtervolgen. Dichter kwamen zij echter niet en bij de rust stond 14-11 op het bord.

Beterschap werd verwacht in de tweede helft maar het liep van kwaad naar erger. Verdedigend kwam Putse tekort en de aanval draaide niet, gevolg met nog een tiental minuten te spelen stond er 23-17.  Een laatste Puts offensief  bracht nog even spanning met 24-22 maar de tijd was er niet meer voor winst. Axel Van Genechten scoorde 6 keer. Regis De Preter en Arne Beeck 3 keer. Verdi Vanreusel, Jill Bellekens en Robbe Op de Beeck maakten 2 korven. Bo Lemmens, Tijs Geens, Rani Asselberghs en Diete Hendrickx maakten 1 korf.

Verslag: Jos V